restaurant Otopeni Left Bank

O companie din grupul Emirates, dnata Catering, a deschis două restaurante în Aeroportul Internațional Henri Coandă din București. Mişcarea vine ca urmare a traficului tot mai mare de pasageri de pe Otopeni, care a crescut cu aproape 90% din 2010 până în prezent.

Cele două restaurante se numesc Left Bank, un concept care este în același timp lounge, restaurant și bar.

„Suntem mândri să ne extindem prezența în România prin deschiderea Left Bank”, a spus Gary Chapman, președintele dnata (foto sus, primul din stânga). La inaugurarea oficială au participat şi Sorinel Ciobanu, director general CN Bucharest Airports SA (foto sus, centru) şi Florin Susanu, director general adjunct CN T.A.R. Tarom SA (foto sus, dreapta).

Brandul face parte din portofoliul companiei Emirates Leisure Retail, care mai are  astfel de restaurante internaționale la Dubai, Abu Dhabi, Oman, Melbourne.

Left Bank airside

Unul dintre restaurante, cu o suprafaţă 150 de metri pătrați, se află în zona de îmbarcare a Aeroportului Henri Coandă iar al doilea (110 mp) se află în noua zonă, extinsă, a terminalului Plecări.

Punctele Left Bank București vor fi operate de dnata Catering, companie care administrează deja 12 restaurante de acest tip și care furnizează Aeroportului Internațional Henri Coandă  servicii de catering la bord.

La nivel global, dnata oferă servicii de catering la bord pentru 63 de aeroporturi din lume. Compania este prezentă în București din 2011, unde are peste 500 de anagajați.