Argo Real Estate Opportunities Fund (ARGO),  proprietar al parcurilor de retail Era Shopping Park Iasi si la Shopping City Sibiu, a anuntat chiriasi noi si extinderi de magazine.

Astfel, la ERA Shopping Park din Iasi s-au deschis curatatoria ecologica Tiffany, Regas Studio (showroom de proiectare si design interior) si magazinul de canapele Divanissimi, cu o suprafata de 300 mp.  De asemenea, Rovere s-a extins in centrul comercial detinut de Argo in Iasi, intr-o noua locatie, cu o suprafata de 800 mp, de doua ori mai mare decat cea in care a functionat pana de curand. Prin Rovere, Divanissimi si Regas Studio, suprafata retailerilor din sfera amenajarilor interioare creste cu peste 1.000 mp. Aceste nume noi se alatura magazinului Mobexpert, care ocupa o suprafata de 8.000 mp, deschis in centrul comercial in 2009.

Zona de fashion din Era Shopping Park Iasi se mareste, la randul sau, cu doua noi unitati care cumuleaza circa 1.500 mp. Una dintre ele este San Francisco Outlet, unul dintre cele mai mari magazine de tip outlet multibrand din tara, care comercializeaza produse ale brand-urilor Eponge, House of Art, Fox, Fornarina si Playboy. Schneider Fashion Outlet se extinde in aceasta vara in trei dintre centrele comerciale detinute de ARGO, respectiv in Iasi, Suceava si Sibiu.

Si Shopping City Sibiu isi va largi zona de fashion si va avea de asemenea noi branduri de cosmetica, bijuterii si accesorii: Marionnaud, Jasmin si Cindy Accessories. O miscare importanta la Shopping City Sibiu a privit extinderea magazinului Zoomania intr-o locatie noua, cu o suprafata de 800 mp.

In Romania, Argo Real Estate Opportunities Fund detine patru parcuri de retail: Shopping City Sibiu, Shopping CitySuceava, Era Shopping Park Oradea si, respectiv, Era Shopping Park Iasi, cumuland o suprafata totala inchiriabila de 271.000 mp.