Retailerul de moda C&A a inchiriat un spatiu de 800 de metri patrati in cadrul centrului comercial in cadrul suprafetei comerciale din Family Center Giurgiu.

Prin aceasta noua deschidere, ajungem la trei magazine ale acestui retailer in cadrul retelei Family Center, care mai detine unitati in Botosani si Ramnicu Valcea”, a declarat Klaus Reisenauer, Managing Partner al Oasis Development.

Conceptul Family Center a fost lansat in Romania in urma cu doi ani de Oasis Development in parteneriat cu Real4You Immobilien din Austria pentru a viza orasele de dimensiune medie din Romania, cu un numar de locuitori intre 60.000 – 120.000.
“Pana in prezent, media zilnica a clientilor Family Center, care este primul centru comercial de acest tip din orasul Giurgiu, este de peste 10.000 de persoane, iar cifrele sunt chiar duble in perioadele de sarbatori sau weekend-uri”, a aratat Reisenauer datele despre proiectul dezvoltat in 2010 si unde sunt chiriasi si Deichmann, Takko, dm Drogerie, Carmolimp, Altex, Domo si Flanco.

Oasis Retail Development & Consulting (Oasis Development) este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de retail din Romania, cu peste 70 de proiecte livrate in intreaga tara. Compania romaneasca a realizat pana in prezent proiecte a caror suprafata insumeaza peste 1,5 milioane mp de teren, valoarea investitiilor depasind 800 milioane de euro.