Decathlon a deschis un nou magazin în incinta Focșani Mall. Este cel de-al doilea magazin deschis în regiunea Moldovei, în acest an, de către cel mai mare retailer european de articole și echipament sportiv. Rețeaua Decathlon a ajuns astfel să numere 19 magazine în România.

Retailerul, care anul trecut a trecut de vânzări de peste 400 de milioane de lei anul trecut, continuă să se extindă în cât mai multe orașe din țara noastră, primele sale magazine fiind inagurate în București și orașele mari din Ardeal.

„În acest an am deschis două noi magazine, ambele în zona Moldovei, în Bacău și în Focșani. Obiectivul nostru este acela de a face sportul accesibil cât mai multor persoane, iar cu fiecare deschidere suntem mai aproape de a îndeplini această misiune. Totodată, suntem încurajați în acest demers și de faptul că avem reacții pozitive din întreaga țară, de la clienți fideli care așteaptă să venim mai aproape de ei”, a declarat Alex Domșa, Director de Expansiune, Decathlon România.

decathlon

Decathlon mizează pe mărcile proprii, Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji, cu care acoperă toate palierele de preț și pentru care oferă un raport calitate-preț foarte bun. Retailerul  comercializează, în același timp, și produse ale unor mărci internaționale importante de articole sportive.

Magazinul Decathlon din Focșani oferă un număr de peste 5.000 de articole și echipamente sportive, acestea acoperind peste 50 de sporturi.

Cu un spațiu de 800 m2, magazinul oferă echipamente pentru o gamă diversă de sporturi, precum drumeție montană, natație, sporturi de echipă, fitness, alergare, sporturi de combatere, tenis, vânătoare, pescuit, echitație, ciclism, role, patinaj, schi și multe altele. Articolele sunt potrivite atât pentru amatori, cât și pentru avansați.

În weekendul dinaintea deschiderii, și anume în zilele de 26 și 27 noiembrie, retailerul a invitat focșănenii să facă sport în cadrul unor activități organizate în interiorul Focșani Mall. Un număr de peste1.000 de persoane au concurat la competițiile sportive organizate sau au testat calitatea și tehnicitatea produselor Decathlon.

Decathlon deține peste 1.000 de magazine la nivel mondial, cele maimulte fiind în Franța, China, Spania și Italia.