Secom®, companie românească specializată în importul, promovarea și comercializarea de produse naturale pentru sănătate și frumusețe, își extinde rețeaua proprie de retail prin deschiderea unui nou magazin în Arad.

Investiția în magazinul din Arad a fost de 40.000 de euro. Compania are planuri importante de dezvoltare în 2018, când își propune lansarea a încă trei noi magazine proprii.

În prezent, rețeaua de retail Secom numără 13 magazine în București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu, Timișoara și Arad. În plus, produsele Secom sunt comercializate pe magazinul online www.secom.ro și în peste 8.000 de farmacii și magazine cu profil naturist la nivel național.

Noul spațiu comercial din Arad are o suprafață de 60 mp, este situat în Piața Avram Iancu nr.15, în spatele teatrului.

Consumatorii arădeni vor avea astfel acces la întreg portofoliul Secom de 300 de suplimente alimentare și 100 de produse cosmetice naturale și vor putea beneficia de consultanță personalizată. Specialiștii din magazinele Secom  sunt farmaciști sau asistenți medicali de farmacie.

“Prin consultanța personalizată pe care o oferim în magazinele proprii ne propunem să creăm o cultură privind administrarea suplimentelor alimentare”, a declarat Lucia Costea, Managing Partner Secom®.

Despre Secom

Secom este compania românească specializată în importul, distribuția și comercializarea de produse naturale pentru sănătate și frumusețe, suplimente alimentare și cosmetice naturale.

Compania a făcut pionerat, fiind prima care a introdus pe piața românească ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante, o serie de ingrediente inovatoare precum colostrul, dar și prima gamă de suplimente special create pentru sănătatea copiilor – ChildLife® Essentials.

În prezent portofoliul Secom include 300 de suplimente alimentare și 100 de produse cosmetice naturale. Produsele Secom sunt disponibile în peste 8.000 de farmacii și magazine cu profil naturist la nivel național, precum și în cele 13 magazine Secom din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu, Timișoara și Arad.