„Riviera Peroni al Café del Mar” a fost inaugurată pe 2 iunie, cu prilejul Zilei Naționale a Italiei, în Mamaia.

Elementul central al deschiderii a fost berea Peroni Piccola dar şi o serie de surprize pentru turiştii care au ales să sărbătorească sosirea verii alături de berea italiană.

„E o mare bucurie să fim prezenți și anul acesta la malul Mării Negre, prin inaugurarea spațiului „Riviera Peroni al Café del Mar”. Ne dorim ca această vară să fie una in stile italiano pentru consumatorii Peroni Nastro Azzurro”, a declarat Cristina Gherman, Global Brands Director Ursus Breweries.

Aflată în centrul stațiunii Mamaia, „Riviera Peroni al Café del Mar” va găzdui pe tot parcursul verii petreceri și evenimente dedicate bucătariei italiene şi designului.

Evenimentele vor fi comunicate pe site-ul oficial peroniitaly și pe pagina de Facebook Peroni Nastro Azzuro, iar săptămânal, începand cu luna iunie și până la finalul verii.

Despre Peroni Nastro Azzurro

Peroni Nastro Azzurro este berea super-premium italiană numărul unu în lume. Birra Peroni a demarat producția de bere în 1846, iar Nastro Azzurro a apărut la începutul anilor ‘60 în Italia. Peroni Nastro Azzurro, cu noua imagine retro, a fost lansată la nivel mondial la începutul anului 2005. România este a doua țară din lume, după Marea Britanie, în care a fost lansată berea Peroni Nastro Azzurro. În România, Peroni Nastro Azzurro este o marcă din portofoliul Ursus Breweries, o bere blondă super-premium, disponibilă îmbuteliată (500ml, 330ml şi 250ml) și draught.