Mega Image a mai deschis în ianuarie trei noi magazine: două în Bucureşti şi unul în comuna Berceni. Unul dintre magazine a investit în reconsolidarea blocului din care face parte.

Magazinul din comuna Berceni este situat pe bulevardul 1 Mai nr. 66A, judeţul Ilfov şi a fost deschis în 16 ianuarie.

Mega Image Mărăşeşti este pe bulevardul Mărăseşti, nr. 4, Bl. 1, sector 4, Bucureşti şi a fost deschis tot în 16 ianuarie.

Shop&Go Apusului 29bis, este un magazin care a fost relocat în Str. Apusului, nr. 29, bloc N19, parter, sector 6, Bucureşti, în 26 ianuarie.

Magazinul Mega Image Mărăşeşti a fost redeschis în urma unui amplu proces de consolidare a clădirii. Retailerul a contribuit împreună cu proprietarul spaţiului, printr-o investiţie în avans, la reconsolidarea blocului din care face parte. Închiderea magazinului a avut loc la finalul anului 2014, după promulgarea legii nr 282/2015, care viza interzicerea desfăşurării de activităţi în spaţiile comerciale precum magazine, săli de spectacole şi structuri turistice, în clădirile cu risc seismic ridicat. După reconsolidare, imobilul a trecut de la încadrare în Rs1 la încadrare în Rs3.

Despre Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image are acum o reţea ce cuprinde 599 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.