Retailerul Marks & Spencer (M&S) va deschide pe 14 mai un nou magazin concept store in centrul comercial Mega Mall, fiind cel de-al saselea in Romania.

Marks & SpencerNoul magazin din Mega Mall se intinde pe o suprafata de 1.650 de metri patrati, pe doua etaje, la parter si etajul 1 si va include o gama extinsa de colectii de imbracaminte si lenjerie pentru femei, barbati si copii, precum si o sectiune de produse alimentare M&S  si vinuri.

In noul magazin din Mega Mall clientii vor gasi peste 5.000 de modele apartinand celei mai recente colectii de vara Marks & Spencer printre care si o gama exclusiva de haine sub branduri proprii.

Spre exemplu, colectia Autograph include haine de designer la preturi accesibile, confectionate din materiale de lux, sofisticate, de o eleganta minimalista. Per una este o colectie vesela si feminina, cu accent pe eleganta de zi cu zi. Colectia Indigo include produse autentice denim pentru un look casual, toate acestea aduse in magazin la fiecare 6 saptamani.

In ceea ce priveste colectia pentru barbati, M&S Collection ofera o selectie de articole elegante cu accent pe haine accesibile, de zi cu zi, in timp ce Blue Harbour este inspirata din stilul clasic britanic si include camasi polo inspirate de stilul de viata din East Coast.

Sectiunea M&S Food din interiorul magazinului situat in Mega Mall se intinde pe o suprafata de 60 de metri patrati  si pune la dispozitia clientilor peste 600 de tipuri de produse – de la fursecuri, gemuri, marmelade si ceaiuri English Breakfast, batoane de ciocolata elvetiana, trufe de ciocolata belgiana, biscuiti vienezi si ciocolata, turte cu ghimbir, la o selectie extinsa de paste si sosuri pentru paste, condimente pentru mancaruri exotice si vinuri.