Gama Bergenbier Fresh se imbogateste cu un produs surprinzator pe piata mixurilor de bere din Romania – Bergenbier Fresh Soc.

fresh-soc-bergenbierBergenbier Fresh Soc, o combinatie intre extrasul din flori de soc si berea blonda,  are un continut scazut de alcool (1,9%). Noul sortiment va fi disponibil in magazine in ambalaj returnabil de sticla 0,5 l si doza de alumininiu de 0.5 litri.

In aceasta vara dozele si sticlele Bergenbier vor avea ambalaje termosensibile.

Datorita tehnologiei inovatoare introduse, consumatorii vor sti cand berea a ajuns la temperatura optima pentru a fi consumata: atunci cand muntii de pe ambalaj devin albastri este semn ca bautura este suficient de rece pentru a fi savurata. Tehnologia thermo ink (ambalaj termo sensibil) este o tehnologie prin care, eticheta sau ambalajul dozei tratate cu ajutorul unei cerneli speciale se activeaza in intervalul de temperatura 10⁰C – 8⁰C.

„Am ales sa introducem acest tip de ambalaje pentru ca oricarui consumator de bere i s-a intamplat macar o data in viata sa deschida o bere si sa constate ca nu e suficient de rece. De acum vor sti exact cand este la temperatura optima.”, a declarat Valentin Stoenescu, Senior Brand Manager Bergenbier.