AFI Palace Cotroceni își diversifică gama de branduri premium prin deschiderea magazinului Tezyo, cel mai nou concept lansat pe piață de grupul Otter.

„Anul acesta a debutat pentru AFI Palace Cotroceni cu o serie de lansări noi. Am avut aproape săptămânal deschideri de magazine noi și vom continua să ne surprindem clienții și cu alte branduri până la finalul anului”, spune Aura Dinu, Marketing Director AFI Palace Cotroceni. „Noutățile pe care le aducem se reflectă atât asupra componentei de fashion, cât și în ce privește zona de entertainment, food court și servicii”, a mai declarat oficialul companiei.

Tezyo este un concept nou, care dorește să vină în întâmpinarea publicului preocupat să-și pună în evidență propriul stil”, a menționat la rândul său Filip Schwartz, fondatorul grupului Otter.

Tezyo_AFI Palace Cotroceni 2

Magazinul Tezyo din AFI Palace Cotroceni aduce o gamă de produse dedicate atât femeilor, cât și bărbaților. Clienții pot opta pentru încălțăminte elegantă, modele de pantofi pentru ținute casual, dar și sport. Pe lângă acestea, magazinul pune la dispoziție o varietate de genți și bijuterii pentru femei.

Tezyo_AFI Palace Cotroceni 3

Printre mărcile de încălțăminte disponibile în magazinul Tezyo din AFI Palace Cotroceni se numără Otter, Epica, Le Colonel, Clarks, Geox, Le Coq Sportif, Gryxx, Converse, Nike, Camper, Converse, Pepe Jeans, Santini, Diesel și nu numai.