AFI Palace Cotroceni își extinde oferta de branduri prin lansarea a două magazine noi de bijuterii din gama premium: Cozette Boutique și Sabrini. Cele două branduri sunt de acum disponibile clienților cu o gamă de produse unice, confecționate din metale și pietre prețioase.

„Ne dorim să oferim clienților noștri o varietate de branduri, care să vină în permanență în întâmpinarea dorințelor și așteptărilor lor. Cozette Boutique și Sabrini vin să întregească oferta de accesorii și bijuterii din gama premium disponibile în magazinele din AFI Palace Cotroceni prin produse cu un design original, realizate după cele mai noi tendințe”, declară Aura Dinu, Head of Marketing AFI Palace Malls Division.

Magazinul Cozette Boutique produce și comercializează bijuterii din argint, cu pietre prețioase și semiprețioase, create cu un design unic, contemporan, prin folosirea unor tehnologii inovative dezvoltate în spiritul respectării mediul înconjurător.

Cu o activitate de patru ani pe piața din România, Cozette Boutique realizează produsele prin munca unor artizani experimentați, care sculptează argintul și îl îmbină cu pietre precum opal, topaz, jad, safir. Astfel, bijuteriile sunt transformate în adevărate piese de artă. Magazinul oferă o gamă complexă de accesorii destinate doamnelor, care pot alege modele deosebite de inele, cercei, brățări și coliere.

Cozette Boutique 2 Cozette Boutique 1

Sabrini face parte tot din categoria brandurilor premium de bijuterii, cu o activitate de peste 15 ani pe piață și se ocupă cu distribuirea de bijuterii și accesorii din platină, aur şi argint cu diamante, perle sau alte pietre preţioase.

Brandul Sabrini are o ofertă variată de verighete, inele de logodnă, cercei, coliere, ceasuri și alte tipuri de accesorii, ale unor mărci de renume, precum Pandora, Tag Heuer, Longines, Tissot, Calvin Klein, Michael Kors, DeRuvo, Blanco’s, Bibigi, Carla M, Shinsaki, Fossil, Guess, Doxa, Waterman sau Parker.

Sabrini 2 Sabrini 1

Cozette Boutique și Sabrini continuă seria de lansări noi din AFI Palace Cotroceni după ce, în ultimele trei luni, centrul comercial a mai adăugat pe harta și alte branduri cunoscute, printre care Tally Weijl, Louis Purple și New Era.