Pe 3 martie, Altex a redeschis magazinul său din Brăila Mall. Spațiul comercial a fost supus unor ample lucrări de modernizare.

„Ca urmare a cererii crescute pentru soluțiile pe care le furnizăm, am decis să investim într-o versiune modernizată a magazinului nostru din Brăila Mall, în care clienții să aibă acces la oferte care corespund nevoilor actuale și să testeze aceste produse. Compania va continua să se extindă la nivel național și să ofere produse și servicii de calitate, conforme cu noile tendințe ale pieței”, a declarat Dan Ostahie, CEO Altex.

 Cu ocazia lansării noului showroom, compania a pregătit o ofertă specială care include pachetul promo de la Indesit, format din cuptor și plită încorporabile la numai 999.9 lei, având aplicată o reducere de 300 lei, și mașina de spălat Whirlpool clasa A++, cu o capacitate de 6 kg și 1.200 RPM, la numai 999.9 lei, preț valabil la schimb cu un produs electrocasnic vechi. Oferta este valabilă în perioada 3 – 6 martie 2016, în limita stocului disponibil.

Altex mai deține un magazin în Brăila, deschis recent în centrul comercial Winmarkt. Rețeaua Altex numără nu mai puțin de 92 de magazine în cele mai importante orașe din țară, precum și magazinul online Altex.ro.