Indesit lanseaza masina de spalat Innex, cu buton inovativ, bazata pe tehnologia de programare Turbo, care asigura printr-o singura apasare si in doar 2 secunde pornirea masinii si inceperea rapida a ciclului de spalare bumbac si sintetice.

In plus, Innex prezinta un design functional cu un panou automat de navigare si cu cea mai mare usa de pe piata, facand incarcarea masinii mult mai usoara.

“Raspunzand nevoilor unui stil de viata alert, Indesit a creat masina de spalat Innex, care economiseste timpul prin apasarea unui singur buton de pornire. Spalatul rufelor devine astfel o operatiune ce poate fi delegata primei masini de spalat ce poate fi folosita cu usurinta de oricine, printr-o singura miscare”, a declarat Rodica Stere, director de marketing al Indesit Company Romania.

Masina Innex include si trei cicluri rapide: 9 minute pentru reimprospatare, fiind cel mai rapid ciclu de pe piata, 30 de minute sau o ora. Innex beneficiaza de trei optiuni anti-pete pentru indepartarea acestora, indiferent de tipul lor, 4 cicluri sport, inclusiv unul pentru pantofii sport si un ciclu anti-miros care elimina mirosurile persistente din haine.