Retailerul online de produse de casa si gradina,Vivre.ro,  a introdus sistemul platilor in rate lunare fixe fara dobanda. Noul serviciu de plata in rate este disponibil pentru toate categoriile de produse, pentru cumparaturile care depasesc valoarea de 500 de lei.

VivreIntroducerea platii in rate face parte din strategia Vivre.ro de a oferi alternative de plata  pentru cumparatorii care doresc sa achizitioneze produse cu o valoare mai mare si face parte din planul de diversificare a serviciilor pentru satisfacerea clientilor.

 

Plata in rate se poate realiza cu ajutorul cardurilor Card Avantaj de la Credit Europe Bank, BRD Finance MasterCard de la BRD si STAR BT de la Banca Transilvania. Cu aceste carduri, abonatii pot plati produsele achizitionate de pe Vivre.ro in pana la sase rate fixe lunare, fara dobanda.

“Suntem intr-un proces continuu de a introduce noi servicii pentru a oferi clientilor o experienta de cumparare usora, flexibila si in deplina incredere. Ne dorim ca prin modalitatea de plata in rate sa facilitam accesul cumparatorilor la produse pentru casa
de calitate care se deosebesc prin designul apreciat in lumea intreaga. Cele mai solicitate produse in acest sistem de plata vor fi in special produsele de mobilier, care in general au o valoare mai mare“, a declarat Monica Cadogan CEO Vivre.

In acelasi timp a extins termenul de returnare a produselor achizitionate de la 14 zile la 30 de zile calendaristice, care permite
clientilor o perioada mai lunga de acomodare cu produsele cumparate.