Unilever lanseaza o competitie cu premii, in parteneriat cu Programul Cambridge pentru Leadership Sustenabil, pentru a identifica noua generatie de antreprenori interesati de sustenabilitate.

Inscrierile pentru Premiile Unilever pentru tinerii antreprenori sunt deschise si se pot face pe platforma Ashoka Changemakers. Competitia este deschisa pentru orice tanar sub 30 de ani (inclusiv), care are propuneri inovative, dar practice, solutii tangibile pentru a promova un stil de viata sustenabil. Premiile sunt in valoare totala de 200.000 euro, in sprijin financiar si mentorship personalizat, astfel incat tinerii antreprenori sa isi dezvolte initiativele.

Sapte finalisti vor participa intr-un program de dezvoltare online, ce va fi urmat de un workshop intensiv in Cambridge, in cadrul caruia tinerii vor primi consiliere de la experti care ii vor ajuta sa isi dezvolte ideile. Programul de dezvoltare va fi urmat de un pitch, la Londra, in fata unui juriu format din oameni de afaceri, specialisti in sustenabilitate si antreprenori.

Juriul va puncta solutiile sustenabile sub forma de produse, servicii si aplicatii care determina schimbari in practici si comportamente, din una dintre cele sapte categorii: apa, igiena, nutritie, acces limitat la surse de apa, gaze cu efect de sera, agricultura sustenabila, sustinerea micilor fermieri.

Aplicatiile trebuie trimise online la https://www.changemakers.com/SustLiving .