KiK, marele retailer de îmbrăcăminte la preț redus din Germania, se extinde accelerat în România, unde a ajuns la 26 de magazine. Joi, retailerul a deschis în Galeria Carrefour Militari a treia unitate din Bucureşti, cu o suprafaţă de circa 630 mp.

“Avem în plan să mai deschidem cel puţin încă două magazine în Bucureşti, în acest an. E un an în care s-ar putea să avem peste 45 de magazine în România”, a declarat Lucian Vodă, director de vânzări KiK pentru Retailers.ro.

În Bucureşti, retailerul a intrat la începutul lunii martie – primul magazin Kik din București a fost deschis în centrul comercial Bucur Retail Park, situat pe bulevardul Timișoara, nr. 56. După mai puţin de două luni, a mai deschis o unitate la parterul centrului comercial Liberty Center.

Din primăvară au continuat deschiderile şi în alte oraşe din ţară. Amintim aici: Bistriţa (al doilea din oraş), Ploieşti (şi acolo sunt două magazine Kik), Galaţi, Orăştie, Deva, Drobeta Turnu Severin, Timişoara, Constanţa.

 Despre KiK

KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de modă din Germania şi deține o rețea vastă de magazine la nivel european. Oferta de produse a brandului este reprezentată în proporție de 70% de segmentul de textile, fiind completată de alte articole pentru casă precum cadouri, accesorii, decorațiuni, jucării și articole de papetărie.

În prezent, KiK operează aproape 3.500 de magazine în Europa, dintre care circa 2.600 sunt în Germania. Brandul este prezent și în Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croația, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia și, din 2018, și în România. Peste 25.000 de angajaţi contribuie la succesul economic al KiK, care țintește extinderea rețelei la 5.000 de magazine în Europa. Cu o creștere anuală de aproximativ 200 de magazine, KiK se numără printre companiile cu cea mai mare expansiune din Europa.