Mega Image inaugurează primul supermarket din Bacău, situat pe Calea Mărășești, nr. 104. Noul supermarket are o suprafață de aproximativ 350 mp.

„Continuăm în mod firesc extinderea noastră în noi teritorii din țară, pe piețe aflate în plină dezvoltare. Primul supermarket Mega Image din Bacău este primul pas pe care îl facem în această zonă. Venim cu încredere mai aproape de locuitorii din Bacău, cu promisiunea de a-i inspira prin sortimentația noastră relevantă pentru stilul lor de viață, prin mărcile noastre proprii și prin soluțiile personalizate”, afirmă Mircea Moga, Director General Mega Image.

Printre multe alte oferte, noua unitate va avea şi produsele ready meal sub brandul propriu Mega Apetit. Gama include aperitive, sandvișuri, salate, dar și feluri principale, supe sau ciorbe și deserturi. Mai mult, Mega Apetit cuprinde și o varietate de meniuri speciale cu preparate realizate după rețete faimoase ale celor mai apreciați chefi, Chef Joseph Hadad, Chef Alex Iacob și Chef Sorin Bontea.

 

Noul supermarketul Mega Image Mărășești dispune de trei case de marcat.

Despre Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanţuri de supermarketuri din România, cu o reţea de 685 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timişoara, Bacău şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.

Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.