Lanțul german de magazine îmbrăcăminte și accesorii Peek & Cloppenburg va deschide în centrul comercial Shopping City Timișoara prima sa unitate din vestul țării și a cincea din România. Retailerul german a rezervat și va ocupa o suprafață totală de 4.000 de metri pătrați în mall-ul deschis în toamna anului trecut.

Noul magazin multibrand va acoperi o gamă variată de produse destinate femeilor și bărbaților prin intermediul articolelor Hugo, Comma, Tommy Hilfiger, Hilfiger Denim, Boss Orange, Marc O’Pollo, Marc Cain, Christian Berg, McNeal, Review, Jake’s și alții.

Peek & Cloppenburg

Peek & Cloppenburg are o rețea de 68 de magazine în Germania și alte 50 în Austria și Europa Centrală și de Est. Primul său magazin din România s-a deschis în Băneasa Shopping City, iar acum, are la noi în țară trei magazine în București și unul în Constanța.

Prezența retailerului german va completa gama de fashion din Shopping City Timișoara, care are deja peste 300 de branduri în portofoliu. Galeria Shopping City Timișoara a întâmpinat recent alte trei branduri noi de fashion deținute de rețeaua poloneză LLP: House, Cropp și Sinsay. Acestora li se vor adăuga și brandul Reserved, al cărui magazin este programat a se deschide la finele acestei luni.

„Având în vedere că dorim să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri – dar și a brandurilor care doresc să fie prezente în cadrul centrului nostru comercial, ne gândim la extinderea Shopping City Timișoara cu noi spații comerciale în viitorul apropiat”, spune Sebastian Mahu, Asset Manager al NEPI, compania care a dezvoltat centrul comercial din Timișoara.

Deschiderea primului magazin Peek & Cloppenburg din vestul României a fost realizată cu sprijinul companiei DTZ Echinox.

Shopping City Timișoara este areo suprafață totală închiriabilă de 72.000 metri pătrați și o parcare cu 2.700 de locuri. Mall-ul găzduiește branduri internaționale precum Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, H&M, C&A, New Yorker, Koton, LC Waikiki, CCC, Orsay, Motivi, Sport Vision, Hervis, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Adidas, Pandora, Office Shoes, Deichmann, Sephora, Douglas, Pupa, Tom Tailor, Colins, Suvari, Teilor, Pizza Hut, Starbucks.