Paul adauga in meniu croissante cu sote de ciuperci, somon sau branza de capra

Brutariile Paul au introdus in colectiile de croissante dulci si sarate sase sortimente noi – trei retete cremoase si fructate, cu crema de ciocolata, crema de vanilie si zmeura sau crema de ciocolata si alune, si trei combinatii sarate: somon si praz, branza de capra si rosii deshidratate sau bacon si sote de ciuperci.
„Croissantul, servit alaturi de o ceasca de ceai, cafea sau cappuccino, este simbolul micului dejun frantuzesc si produsul iconic cel mai vandut in brutariile Paul. Alaturi de varianta clasica, in Franta el este deseori reinterpretat, cu ingrediente dulci sau sarate care ii completeaza perfect aluatul fraged. Prin extinderea gamei de croissante, ne-am propus sa oferim si clientilor din Romania un mic dejun frantuzesc mai bogat si mai variat, cu sase retete care vor incanta orice gurmand”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul Romania.
No related posts.