In luna iunie City Park Mall Constanta va avea un nou multiplex Cinema City si zona de restaurante dupa ce dezvoltatorul sau NEPI va finaliza skylevelul la care a inceput lucrarile.

City Park Mall Constanta_cu extensie

Noul cinema va dispune de 10 sali digitale performante, dintre care o sala echipata cu tehnologia 4Dx. Aceasta tehnologie permite activarea tuturor celor 5 simturi cu ajutorul scaunelor hi-tech mobile si a efectelor speciale sincronizate cu actiunea de pe ecran. In timpul vizionarii unui film 2D sau 3D, spectatorii vor simti din plin vantul, ceata, fulgerele, baloanele de sapun, ploaia si mirosurile.

Multiplexul Cinema City va avea o suprafata aproximativa de 2.400 mp si va putea gazdui in jur de 1.700 de spectatori in acelasi timp.

Pe acelasi nivel cu multiplexul, va fi amenajata o zona de restaurante cu specific international si fast-food-uri care va veni in completarea zonei de food court existente.

In luna decembrie se va finaliza a doua etapa de dezvoltare. Constantenii vor avea la dispozitie mai multe branduri internationale de fashion, majoritatea parteneri NEPI prezenti si in celelalte mall-uri din tara. De asemenea, vizitatorii se vor putea antrena intr-o noua sala de fitness World Class.