Lantul de supermarketuri Profi s-a extins la sfarsit de saptamana cu patru noi unitati la Gaesti, Galati, Resita si Macin.

ProfiNoul magazin din Gaesti, jud. Dambovita, devine al doilea Profi din localitate si al saptelea din judet. El este amplasat pe str. 1 Decembrie nr.32, la parterul unei cladiri comerciale si are o suprafata totala de 920 mp din care sala de vanzari ocupa 461 mp.

Cu noul supermarket Profi in municipiul Galati ajung sa functioneze cinci magazine. Aceasta noua unitate se afla pe bd.  Siderurgistilor nr. 42, bl. M4A, Micro 14, are o suprafata totala de 608 mp, si o sala de vanzari de 352 mp.

Retailul modern din Resita, jud. Caras Severin, devine si el mai bogat astazi prin inaugurarea unui magazin, tot la parterul unei cladiri comerciale, pe bd. Republicii nr. 13-15. Suprafata sa totala este de 730 mp, iar sala de vanzari acopera 479 mp.

Din aceasta saptamana o noua localitate, Macin, jud. Tulcea, apare pe harta Profi. Magazinul de aici se afla pe Str. 1 Decembrie nr. 40, tot la parterul unei cladiri comerciale, are o suprafata totala de 1,000 mp si o sala de vanzari de 590 mp.