Magazinul multibrand DressLikeHell ce va vinde branduri precum Michael Kors, Alexander McQueen, Dsquared2, Neil Barrett s-a deschis pe Calea Victoriei.

”Ideea DressLikeHell ne-a venit dupa ce am vazut un magazin din Tokio, care avea un concept asemanator. Ne-am gandit ca ar fi minunat daca ar exista un astfel de loc si in Romania, un fashion store cu branduri de lux, la care clientii sa poata avea acces usor. Numele DressLikeHell a aparut spontan si credem ca exprima perfect notiunea de a te imbraca cu gust si a avea un stil aparte”, a declarat Mara Barloiu, Fondator DressLikeHell.Interior magazin DressLikeHell

Brandul ofera o gama diversificata de articole vestimentare (blugi, tricouri rochii), dar si accesorii (genti, curele, bratari, esarfe), atat pentru femei, cat si pentru barbati.

”In viitor, ne dorim sa ne extindem reteaua de branduri existenta in magazin si sa includem si produse Moschino, Louboutin sau Prada”, a mai declarat Mara Barloiu, Fondator DressLikeHell.

Designul spatiului comercial este unul industrial, cu linii drepte, puternic pronuntate, care reusesc sa ofere identitate si originalitate intregului concept al magazinului.

Interior magazin DressLikeHell.