Suprafata inchiriabila City Park Mall se extinde cu 21,000 mp pentru a gazdui un cinematograf cu 10 sali, echipat cu tehnologia 4DX, o sala de sport, restaurante a la carte si de tip fast-food, dar si magazine.

City Park Mall

Constructia se va face pe spatiul fostei parcari exterioare, parcarea facandu-se intr-o noua parcare subterana, ce va avea 2 niveluri, precum si la ultimul nivel, aflat pe acoperisul cladirii. In urma finalizarii lucrarilor, City Park Mall va oferi vizitatorilor un total de aproximativ 1.400 de locuri de parcare.

”Se va investi 40 de milioane de euro in constructia noii aripi. (…) City Park Mall va deveni astfel, principalul reper de fashion si entertainment al orasului”, a declarat Alin Burlacu, Center Manager la City Park Mall.

Proiectul are doua etape, prima avand termen de predare in luna iunie 2015.  In luna iunie, se va inaugura cel mai mare multiplex din Constanta, care va fi, totodata, primul cinematograf cu tehnologie 4DX din afara Bucurestiului. Acesta va fi situat pe skylevel, in vecinatatea zonei de food court ce cuprinde o varietate de restaurante internationale.