Cardurile de masa electronice Gusto Pass de la Sodexo vor putea fi folosite in retelele de magazine Carrefour, Mega Image si Profi.

Tichet de masaAcestea vor sa inlocuiasca tichetele de masa pe suport de hartie si  sunt carduri dedicate exclusiv alocatiei individuale de hrana a angajatilor. Ele pot fi utilizate numai in acele unitati de alimentatie publica echipate sa accepte carduri si care au contracte incheiate cu unitatile emitente.

La momentul achitarii alimentelor la comercianti, cardurile de masa vor fi debitate cu valoarea integrala a produselor cumparate. Sumele cu care sunt alimentate cardurile de masa vor avea aceeasi perioada de validitate ca si tichetele de masa pe suport de hartie. Valoarea nominala a tichetelor de masa, indiferent de suport, este de 9,41 lei, incepand cu luna mai, in crestere de la 9,35 de lei.

“Cardurile de masa ajuta la modernizarea sistemului de tichete valorice din Romania, oferindu-le companiilor si angajatilor acestora posibilitatea de a alege solutia optima pentru fiecare”, declara Jean Istasse, CEO Sodexo Romania.

Sodexo intentioneaza sa fie printre primele companii emitente de carduri de masa, oferind astfel angajatorilor si angajatilor acestora posibilitatea de a alege intre tichete de masa in format electronic si cele pe hartie. Reteaua noilor carduri de masa Sodexo Gusto Pass include deja peste 2.500 de unitati de alimentatie publica.