Sase sortimente de legume produse de producatori locali – rosii, vinete, ardei gras alb, ardei kapia rosu, castraveti cornison si salata verde, cultivate sustenabil, ajung in aceasta vara in toate magazinele Mega Image din tara, anunta compania.

Legume MAde in RomaniaPotrivit acesteia, producatorii locali autentici si specialistii Mega Image au lucrat impreuna pentru a asigura cultivarea legumelor in conditii sigure, optime, care pastreaza gustul si beneficiile naturale ale produselor.

“Prin acest program, aducem mai aproape de consumatorii nostri gusturile autentice romanesti, printr-un parteneriat echitabil cu producatorii locali care cultiva legume cu iscusinta si grija, asa cum se facea odinioara. Programul „Gusturi romanesti de la gospodari” va asigura legume proaspete direct din gradina fermierilor in toate magazinele Mega Image, iar brandul Gusturi romanesti reprezinta in continuare garantia calitatii si sigurantei. Implicarea noastra in acest parteneriat este fara precedent in Romania: echipele noastre sunt alaturi de agricultori din momentul pregatirii culturii, in timpul cultivarii si pana in etapa de cules. In acest fel, ne indeplinim obiectivul de a oferi consumatorilor produse gustoase direct de la producatori,” a declarat Vasilis Stavrou, directorul general al Mega Image.

Mega Image a implicat ingineri agronomi in procesul cultivare, prin analiza solului si a apei, prin recomandarea privind tratamentul corespunzator folosit pentru a asigura cultivarea sustenabila, precum si prin alegerea soiurilor de legume care urmeaza a fi cultivate, pentru a asigura gustul autentic, de odinioara.

Fermele agricultorilor sunt localizate in localitatile: Vidra, Baleni, Colibasi, Mogosesti, Radovanu, Greaca si Buzau; lucru ce permite distributia rapida dupa cules, astfel incat sa se pastreze prospetimea legumelor.

„Comuna Vidra este renumita in tara noastra pentru cultivarea de legume. Aici sunt nascut si crescut, iar de cinci generatii, parintii si bunicii mei au fost cultivatori de legume. Recomand clientilor sa consume cu incredere legumele pentru ca sunt produse atent controlate de specialisti, sunt produse de calitate si proaspete. In ziua in care recoltam legumele acestea sunt distribuite direct catre Mega Image”  a declarat Popa Sorin Ion, cultivator de salata verde in comuna Vidra, partener Mega Image in programul “Gusturi romanesti de la gospodari”.