Cu ocazia redeschiderii magazinului din AFI Cotroceni, Altex a pregătit o serie de prețuri speciale, valabile de mâine 21 aprilie, până duminică 24 aprilie.

Printre produsele care se vor găsi la preț redus se numără televizorul LED Philips ULTRA HD, cu diagonala de 109 cm (disponibil la 1.299,9 lei, cu 500 lei mai ieftin), mașina de spălat Whirlpool, la capacitate de 6 kg (la prețul de 1.099,9 lei, redus cu 350 lei). Una dintre „vedetele” reducerilor va fi cu siguranță iPhone 6S de 16 GB, la doar 3.099,9 lei (cu 300 lei mai ieftin). Ofertele vor fi valabile, desigur, în limita stocului disponibil.

Magazinul Altex din AFI Cotroceni se redeschide mâine, 21 aprilie 2016, în urma finalizării procesului de modernizare și extindere a suprafeței sale funcționale. Situat la primul etajul al centrului comercial, lângă zona de joacă, magazinul dispune de o suprafață de 750 de metri pătrați și de o gamă mai mare de produse, din categoriile IT, comunicații, electrocasnice mari și mici, auto și multimedia.

„Punem accent pe varietatea gamei de produse și calitatea serviciilor oferite, dar și pe forma în care acestea sunt puse la dispoziția clienților. Fie că achiziționează produse direct din magazin sau chiar online, vom continua să investim în soluții care să vină în sprijinul acestora, facilitându-le astfel accesul la experiențe de cumpărare îmbunătățite. Prin extinderea magazinului din AFI Cotroceni, clienții vor putea beneficia de mai multe oferte într-o singură locație, la cele mai avantajoase prețuri”, a declarat Dan Ostahie, CEO ALTEX.

Programul magazinului va fi de luni până duminică, între orele 10.00 – 22.00, iar printre serviciile post-vânzare la care clienții pot apela se numără: posibilitatea de returnare a produselor comercializate în maximum 31 de zile de la cumpărare, service și garanție.