p

Gusto Dominium, unul dintre lanțurile de restaurante de origine poloneză din România, își continuă expansiunea pe plan local și deschide în 3 iunie un nou spațiu, în urma unei investiții de circa 200.000 euro.

Noul restaurant, amplasat în incinta centrului comercial Plaza România din cartierul bucureştean Militari, se întinde pe o suprafață de circa 200 mp.

„Credem că numărul de clienți va putea ajunge la circa 500 persoane zilnic în perioada de vară, datorită posibilității de a servi masa pe terasa de care dispune noua locație”, a declarat Lukasz Kuzniar, Director de Dezvoltare al Gusto Dominium România.

Referitor la preparatele care vor înregistra cele mai multe comenzi, reprezentantul companiei afirmă că, asemenea situației din alte restaurante, bucureștenii vor miza în continuare pe produse ce conțin carne, precum pizza Dominium, puiul Alfredo și pastele, acestea situându-se în topul preferințelor lor.

În ceea ce privește planurile de viitor, compania analizează și alte zone din Capitală, dorind să adauge în portofoliu încă un restaurant până la finalul acestui an. De asemenea, în planul de expansiune pe termen lung sunt luate în considerare și alte orașe din țară, precum Brașov sau Cluj.

Despre Gusto Dominium

Gusto Dominium este una dintre reţelele de restaurante cu tradiţie pe piaţa locală, prima unitate fiind inaugurată în 2007. Reţeaua cuprinde, în acest moment, 8 restaurante în: AFI Palace Cotroceni, Militari Shopping Center, Mega Mall, Obor, Titan, Piaţa Unirii, Plaza România și AFI Palace Ploieşti, şi pune la dispoziţia clienţilor peste 60 de preparte de pizzerie, bucătărie internaţională, desert şi o gamă largă de băuturi.

Compania este parte a grupului Gusto Dominium din Polonia, business care a fost înfiinţat în 1993 şi deţine 70 de restaurante pe piaţa poloneză. Grupul a raportat anul trecut afaceri de 16,4 milioane de euro. Din acest rulaj, două milioane de euro au fost realizate în România.