Primul strip mall în complex rezidenţial

Complexul rezidenţial Cosmopolis din nordul Bucureştiului va avea de la finele lunii noiembrie un centru comercial de 10.000 mp cu principala ancoră un supermarket Carrefour.

Alte nume cunoscute care vor fi prezente în Cosmpolis: Inmedio, un petshop VET Life, un magazin Ocean Fish şi pizzeria Domino’s.

cosmopolis-plaza-1

Dezvoltatorii turci Opus Land Develompent au investit în acest centru comercial 2,2 milioane de euro.

Suprafața totală închiriabilă a centrului comercial va fi de 4.100 mp. Cosmopolis Plaza va mai avea restaurante, cafenele, un loc de joacă pentru copii şi un salon de înfrumuseţare.

„De acum rezidenții Cosmopolis, cei mai mulți familii tinere, ocupate cu creșterea copiilor, au această oportunitate și își pot face cumpărăturile sau petrece timpul liber aproape de casă. Un alt lucru foarte important pe care l-am luat în considerare când am pornit să schițăm planurile pentru acest strip mall, a fost să dăm posibilitatea antreprenorilor care sunt și rezidenți să își dezvolte afacerile, indiferent de mărime. Astfel, Cosmopolis Plaza găzduiește pe lângă ancorele principale şi afaceri mai mici, dezvoltate chiar de rezidenții noștrii”, a declarat Ahmet Buyukhanli, CEO Opus Land Development.

Printre afacerile mai mici, dezvoltate de antreprenorii care locuiesc în complexul rezidențial Cosmopolis se numără: un salon de infrumusețare, un magazin de produse bio, unul de produse pentru copii, o florărie, o patiserie, o măcelărie şi un magazin de cafea şi dulciuri.

cosmopolis-plaza-2

Toate acestea completează facilităţile deja existente: locurile de joacă pentru copii, cele șapte piscine exterioare, plaja amenajată de pe malul lacului, terenurile de tenis şi de baschet, serviciul de transport către staţiile de metrou Pipera şi Aurel Vlaicu şi serviciul de pază permanentă.

Despre Cosmopolis

Cosmopolis este amplasat în partea de nord-est a Bucureștiului. Început în anul 2007, proiectul imobiliar s-a dezvoltat treptat ajungând să se transforme într-un adevărat oraş european, cu o comunitate care numără în prezent peste 4.500 de locuitori. În momentul de faţă, Cosmopolis se întinde pe o suprafaţă de 800.000 mp, având finalizate peste 2.300 de apartamente și vile. Investițiile în cadrul complexului rezidențial Cosmopolis s-au ridicat la aproximativ 280 de milioane de euro, buget alocat construcției de locuințe, infrastructurii, spațiilor comerciale și spațiilor verzi. Planurile de viitor includ construcția a cel puțin 7.000 de locuințe noi precum și dezvoltarea continuă a infrastructurii și a facilităților oferite.

Managerul și agentul exclusiv Cosmpolis este Coldwell Banker România, una dintre cele mai mari companii de consultanță imobiliară din România după ultimele rezultate financiare oficiale. Aceasta este și compania cu cea mai extinsă activitate pe segmentul rezidențial, fiind manager și agent exclusiv pentru peste 15 proiecte rezidențiale din Bucuresti și țară.Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2021 All Rights Reserved