Mega Image a lansat Mega Apetit, un brand propriu de produse gata gătite

Pentru cei care n-au timp să gătească sau pentru cei care doar vor să-și cumpere o gustare în pauza de masă, Mega Image a lansat o gamă de produse „ready meal” sub brand propriu: Mega Apetit. Această gamă prezintă soluții simple și rapide pentru mese și gustări sănătoase, de la sandivșuri, salate și aperitive la supe, ciorbe, feluri principale și bineînțeles, dulciuri la desert. Meniu complet!

„Ne-am dorit întodeauna să venim cu soluţii simple pentru consumatorii noştri care să îi ajute în viaţa de zi cu zi. Mega Apetit este soluţia noastră pentru o masă rapid pregătită şi sănătoasă, în orice moment al zilei, sau pentru o gustare bună care oferă aportul de energie necesar unei zile de muncă. Este brandul nostru propriu pe care îl lansăm prin campania Loc de Mega Apetit, o provocare pentru cei pe care foamea îi poate prinde oriunde s-ar afla. Așteptăm să vedem pe harta Mega Apetit cele mai bune idei de a lua masa în timpul unei zile și îi vom răsplăti pe măsură pe participanți”, a declarat Adrian Nicolaescu, VP marketing Mega Image.

În plus, Mega Apetit include și o gamă specială de meniuri realizate după rețete create de doi chefi renumiți, Joseph Hadad și Alex Iacob. Colaborarea este o premieră pe piață, atât pentru categoria de ready meal, cât și pentru cei doi chefi, care aduc un răsfăț culinar accesibil prin sortimente delicioase de supe, feluri principale, salate și deserturi.

„Mega Apetit by Chefs completează strategic meniul Mega Apetit și este o incursiune în lumea rețetelor suprinzătoare cu influențe internaționale, semnate artistic de cei doi chefi”, a adăugat Adrian Nicolaescu.

Lansarea noului brand propriu este susținută de campania Loc de Mega Apetit, care provoacă oamenii activi să își facă loc si timp pentru o masă gustoasă, oriunde s-ar afla și în orice moment al zilei. Pe harta interactivă Loc de Mega Apetit, oamenii ocupați, care nu au timp pentru a-și pregăti mesele din timpul zilei, sunt invitați să înscrie cu Mega Apetit cele mai inedite locuri de astâmpărat foamea.

Campania Loc de Mega Apetit se va desfășura până pe 22 decembrie și va aduce participanților premii săptămânale și, în final, marele premiu. Mai multe detalii despre Loc de Mega Apetit sunt pe platforma online dedicată, MegaApetit.Mega-Image.ro.Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2021 All Rights Reserved