Ieri a fost o zi plină pentru rețeaua de retail Profi. Au fost inaugurate primele noi unități din 2017, respectiv trei noi magazine. situate în în localitățile Răzvad (Dâmbovița), Jebel (Timiș) și în municipiul Bacău. Cu această ocazie, retailerul dă de veste că intenționează să-și extindă rețeaua națională într-un ritm și mai alert decât cel înregistrat anul trecut.

Magazinul din localitatea dâmbovițeană Răzvad este situat pe strada Principală, la nr. 302 și este în format Loco. Are o suprafață de 400 m2, din care spațiul de vânzări este de 258 m2.

Tot în format Loco funcționează și unitatea din Jebel, județul Timiș. Este situat pe strada Principală, la nr. 1072 și are o suprafață de 390 m2, din care suprafața de vânzări este de 250 m2.

Mai departe, cel de-al 12-lea magazin Profi din municipiul Bacău și al 18-lea din județul omonim se află pe strada Tecuciului, la nr. 3. Unitatea are o suprafață totală de 544 m2, iar sala de vânzări ocupă 276 m2.

În acest an Profi vizează accelerarea ritmului de creștere, estimând un număr de inaugurări cel puțin egal cu cel de anul trecut, atât în noi localități urbane și rurale, cât și în zonele în care rețeaua este deja prezentă, inaugurări împărțite în mod egal între cele trei formate pe care le operează: Loco, City și Standard.

Cu 504 magazine prezente în 259 de localități din toate județele și municipiul București, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România, poziție pe care și-a întărit-o anul trecut deschizând 134 magazine, stabilind astfel si un nou record în retailul românesc. Totodată,  cu 11.506 salariați la sfârșitul lui decembrie, Profi a ajuns pe locul patru în topul angajatorilor de la noi.