Săptămâna mediteraneană, de luni la Lidl

Nu s-a terminat bine „Săptămâna asiatică” și Lidl s-a pregătit pentru următoarea! „Săptămâna mediteraneană” promite o gamă largă de produse  și gusturi autentice grecești, italiene, spaniole și nu numai.

De luni 23 ianuarie, în magazinele Lidl din toată țara se vor găsi produse din gamele Eridanous, Italiamo și Sol y Mar. Din aceste game fac parte produse precum tzatziki cu ulei de măsline extravirgin (5.99 lei), salam Chorizo (8.99 lei) sau paste cu prosciutto crudo (4.99 lei).

Pentru micul dejun, Lidl recomandă produse precum cafeaua Espresso Magnifico (34.99 lei/1 kg), croissantul cu cremă (9.99 lei), bruschetele (3.99 lei) și iaurtul grecesc natur (9.99 lei/1 kg).

La prânz, preparatul perfect recomandat este supa de legume gazpacho (la 7.99 lei). Originară din Andaluzia, aceasta se pregătește din legume crude, cu ulei de măsline extravirgin. Meniul se poate completa cu maccheroni cu șuncă și brânză (14.99 lei) sau cu o porție de creveți fierți (44.99 lei).

Pentru mediteraneeni, momentul cinei este o ocazie de socializare cu familia și cu prietenii. Românii care cumpără de la Lidl pot să-i invite și ei pe cei dragi la masă și să-i încânte cu specialități mediteraneene precum chifteluțele cu umplutură de tzatziki (8.99 lei), salata de fructe de mare cu legume (14.99 lei) sau pastele Arcobaleno (6.99 lei) cu sos de roșii (6.99 lei).

La desert se recomandă înghețata Dulce de leche (11.99 lei), ce are un gust similar cu caramelul, sau cu o porție de baclava în sirop (14.99 lei). De încercat este și halvaua din susan cu ciocolată amăruie (6.99 lei) sau deliciosul desert cu cremă de caramel, din gama Sol y Mar (4.99 lei).Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2021 All Rights Reserved