Praktiker, primul şi unul dintre cei mai cunoscuţi retaileri de DIY din România, aniversează 15 ani de activitate pe piaţa locală. Retailerul aniversează cum se cuvine, organizând pentru clienții săi o tombolă al cărei mare premiu este un apartament cu patru camere în complexul imobiliar Palladium Residence.

La 15 ani de la debutul pe piața românească, Praktiker numără 27 de magazine în 23 de localități. Oferta acestora cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând decoraţiuni pentru interior şi exterior, produse de grădinărit şi materiale de amenajări, produse sanitare, mobilă, electronice şi electrocasnice. Mai mult de jumătate dintre acestea sunt disponibile și în magazinul online Praktiker.ro, iar oferta sporește pe zi ce trece. Procesul de îmbunătăţire a magazinului online va continua şi în perioada următoare, pentru a oferi clienţilor Praktiker cea mai bună experienţă la cumpărături, chiar din confortul propriei locuinţe, promite retailerul.

La an aniversar, Praktiker oferă clienților săi șansa de a câștiga un premiu deosebit: un apartament la cheie în Palladium Residence. Astfel, toţi cei care achiziţionează în perioada 7 februarie – 30 septembrie 2017 produse de cel puțin 500 RON din magazinele Praktiker din întreaga țară sau din magazinul online pot participa la tombolă. Înscrierile se fac trimiţând codul unic înscris pe bon prin SMS la 3727 sau direct pe Praktiker.ro și evident, mai multe bonuri înscrise înseamnă mai multe şanse de reuşită.

„Aşa cum i-am obişnuit deja pe clienţii noştri, la Praktiker au doar avantaje! Ne dorim să marcăm primii 15 ani de activitate Praktiker în România printr-o campanie dedicată lor. Astfel, le dăm ocazia de a se înscrie în tombola pentru cel mai valoros cadou oferit de un retailer DIY, o locuinţă care va schimba viaţa fericitului câştigator şi a familiei sale.”, a spus Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.