Expoziția „Poartă către Artă”, un proiect Flanco de susținere a tinerilor pictori, graficieni și ilustratori români, continuă în luna februarie cu lucrările artistei Cristina Barsony. Iubitorii de artă contemporană sunt invitați să viziteze, până pe 28 februarie, expoziția organizată pe cele două niveluri ale magazinului Flanco Băneasa, din incinta Galeriei Mobexpert.

„Februarie este luna internațională a iubirii, așa că ne-am dorit să creăm și în concept store-ul nostru din Băneasa o atmosferă caldă”, spune Antonela Ciucașu, Director Marketing Flanco Retail. „Ilustrațiile delicate, finisate cu grijă și atenție de Cristina Barsony, ni s-au părut ideale pentru a-i încânta și, totodată, inspira pe vizitatorii noștri, într-o perioadă a anului în care romantismul ar trebui să se reinventeze”.

Printre cele 20 de printuri pe pânză expuse în magazin se numără și lucrări prezente în cărțile pentru copii ilustrate de Cristina, în publicații online ori tipărite. Iubirea, motivele botanice și personajele de poveste sunt câteva dintre temele care se regăsesc în ilustrațiile artistei.

Cei care vor dori să aducă un suflu nou în propria locuință, cu un print de artă, ori să ofere un cadou deosebit persoanei iubite pot comanda printuri ale lucrărilor, în ediție limitată, direct în magazinul Flanco Băneasa. Fiecare lucrare este însoțită de un QR Code care trimite la website-ul galeriei Colorhood, partenerul Flanco în acest proiect, de unde printurile pot fi comandate online, pe diferite dimensiuni.

Proiectul Poartă către Artă a fost lansat pe 15 decembrie, cu o expoziție a binecunoscutului artist ilustrator Vali Petridean. Până pe 28 februarie vizitatorii vor putea admira lucrările Cristinei Barsony, iar în următoarele luni proiectul va continua cu vernisaje ale altor ilustratori și pictori. „Ne bucurăm că putem pune la dispoziția artiștilor români un spațiu alternativ în care să își expună lucrările, pentru a le aduce mai aproape de publicul iubitor de frumos”, încheie directorul de marketing Flanco.