Lidl își face intrarea pe piața evenimentelor din România și nu oricum, ci prin asocierea cu unul dintre cele mai de succes festivaluri muzicale autohtone. În acest an, Lidl este parte din povestea Electric Castle, evenimentul care atrage zeci de mii de tineri la Bonțida, lângă Cluj-Napoca. Ediția din acest an va avea loc între 12 și 16 iulie, iar Lidl a pregătit mai multe surprize.

Sub sologanul #wearethepeople, Lidl va oferi participanților la festival experiențe inedite, grupate în Lidl’s Electric Kingdom.  „Regatul” va avea patru „provincii”: Royal Food Court, Royal Grill, Royal Market și Royal Garden, plus un domeniu dedicat activităților specifice de camping. Lidl n-a oferit deocamdată prea multe indicii referitoare la spectrul activităților sau gama de produse ce vor fi comercializate, dar câteva lucruri sunt certe: Lidl încinge grătarele pentru un ospăț regesc și va deschide o piață pentru ca petrecăreții să-și poată cumpăra cele necesare. Chiar și cizme de cauciuc, pentru că festivalul de la Bonțida este celebru și pentru ploile de vară care inundă zona de camping și uneori întreg domeniul. Dar asta nu strică petrecerea, ci o transformă într-o experiență și mai interesantă.

Fiindcă veni vorba despre camping, trebuie spus că și acolo Lidl se va implica, organizând o serie de activități. Despre toate acestea, retailerul va dezvălui mai multe informații pe un domeniu dedicat, https://surprize.lidl.ro.

Pentru cei care nu vor să stea la cort, Lidl a pregătit și un pachet turistic ce include cazare în cel mai faimos hotel din Cluj, Belvedere. Astfel, Lidl Tour oferă patru nopți de cazare la Belvedere, cu mic dejun inclus, transfer gratuit la festival și bineînțeles, biletul de acces general. Totul vine la un preț de 159€/persoană. Preț excelent pentru întregul pachet, dacă luăm în calcul că o noapte la hotelul de pe dealul Cetățuia (care oferă cea mai frumoasă imagine panoramică a Clujului), costă cam 200 de lei, iar biletul de acces general la festival este 369 de lei dacă îl iei folosind un MasterCard sau Maestro.

Dintre artiștii care vin anul acesta la Electric Castle, menționăm Trentemøller, Moderat, deadmau5, GusGus, veteranii House of Pain și mulți, mulți alții.