Peste 300 de localități din România, pe harta Profi

Profi a inaugurat încă cinci unități în această săptămână și a reușit să depășească pragul de 300 de localități din România cu cel puțin un magazin. Noile unități și-au deschis ușile la Iași, Săcele (Brașov), Dărăști Vlașca (Giurgiu), Pielești (Dolj) și Potcoava (Olt).

Noul magazin Profi din Iași funcționează în format City și este situat pe șoseaua Păcurari nr. 46. Are o suprafață de 318 mp, din care suprafața de vânzare măsoară 240 mp.

Tot în format City este și noul Profi din Săcele. Localizat pe strada Ștefan cel Mare, la nr. 45, magazinul are o suprafață de 454 mp, din care sala de vânzare de 295 mp.

Celelalte magazine inaugurate recent funcționează în format Loco. Cel din Dărăști Vlașca este situat pe strada Principală nr. 264A, iar cel din Pielești pe strada Gheorghiță Geolgău nr. 181. La rândul său, noul Profi din Potcoava se află pe Aleea Mioriței nr. 8 din localitate.

Rețeaua Profi numără astăzi 561 de magazine în 301 de localități din România. Profi are peste 12.000 de angajați, iar rețeaua continuă extinderea geografică.Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2020 All Rights Reserved