În lunile aprilie şi mai, cele 153 de benzinării OMV Petrom au trei rețete noi semnate de Chef Samuel le Torriellec.

„Suntem abia la începutul unei colaborări, sperăm noi fructuoase. Aceste două luni cu cele trei rețete noi, doar la OMV, pot lăsa locul unei colaborări de durată”, a declarat Bogdan Toacse (foto stânga), Senior Department Manager Brand Management la OMV Petrom.

Francezul de la MasterChef începe astfel colaborarea cu benzinăriile celui mai important producător de hidrocarburi din România aducând în meniu sandvișurile Baguette Caprese, Baguette Peking și Baguette Tandoori, cu prețuri pornind de la 9 la 13 lei.

Samuel le Torriellec, născut în Normandia şi prezent pe plan local în ultimii ani în restaurante precum Loft sau L’Atelier (din cadrul hotelului Epoque de lângă Cişmigiu), va beneficia astfel, în benzinăriile OMV, de ajutorul a peste 300 de  bucătari VIVA Cafe. Merită reamintit aici şi că Chef Samuel le Torriellec a lucrat în restaurante cu două și trei stele Michelin din Franța și a condus un restaurant cu o stea Michelin.

„Avem încrederea că eforturile, pasiunea și grija investite în crearea acestor noi rețete vor face diferența pentru vizitatorii noștri și vor reconfirma faptul că stațiile OMV  sunt o destinație completă pentru ei”, a declarat Adrian Nicolaescu (foto centru, în poza de sus), retail manager în cadrul OMV Petrom.

OMV Aktiengesellschaft

OMV Aktiengesellschaft este cea mai importantă companie industrială austriacă listată la bursă, cu vânzările grupului de 19 miliarde de euro şi o forţă de muncă de aproximativ 22.500 de angajaţi în anul 2016. În domeniul Upstream, OMV activează în două ţări principale, România şi Austria dar deţine şiun portofoliu internațional. Producția zilnică s-a ridicat, în 2016, la aproximativ 315.000 b/zi. În domeniul Downstream, OMV are o capacitate anuală de rafinare de 17,8 milioane de tone şi avea la sfârșitul anului 2016 aproximativ 3.800 de staţii de distribuţie carburanţi în 10 ţări, inclusiv Turcia. Grupul OMV operează în Austria o rețea de conducte de gaze naturale. În plus, în Austria și Germania operează platforme de depozitare de gaze naturale. Volumul vânzărilor de gaze în 2016 a fost de 110 TWh.

Cât despre VIVA, se poate spune că a setat un reper în cultura stațiilor de alimentare cu carburanți. Pe lângă un meniu de mâncare proaspătă, VIVA oferă peste 1.500 produse care răspund nevoilor  zilnice  ale clienților  și servicii precum: transfer de bani, asigurare RCA, plată facturi, servicii de curierat sau livrare de flori.