BurgerFest, evenimentul care incântă papilele gustative cu cele mai variate și gustoase produse din gama burgerilor a anunțat lista restaurantelor participante la cea de-a treia ediție. Festivalul este un eveniment prezentat de Lidl și adună în acest an 27 de restaurante.

Organizatorii evenimentului (Mixtopia – LIVEPRO Events) au anunțat că restaurantele participante la BurgerFest sunt următoarele: 3Kombinat, Baz Bistro & Lounge, Birria, Bistro de L’Arte, Blitz Cafe*Bistro, Burger Bar, Burger House, Burger Van, Circus Pub, Container, Coppers Pub, Epic Food, Flying Pig, Furgoneta, Gourmet Street Food, Grivita Pub, Hard Rock Cafe, Hashtag Pub, Leerdammer Burger Truck, Lupo & Co, Old Brick Pub, Peter Burger, Re:Modelier, Switch.Eat, Big John, The Mix și Zvetto Burger Bar. (Pe cele subliniate, le-am încercat și le recomandăm cu căldură. Pe celelalte, promitem să le luăm la rând).

Nu în ultimul rând, trebuie spus că pentru ca pasionații de burgeri gourmet să se poată bucura de cât mai multe sortimente, burgerii scoși la vânzare vor fi mai mici, cu greutatea între 180-200 de grame.

BurgerFest se desfășoară (la fel ca în anii trecuți), în generosul spațiu oferit de Verde Stop (strada Barbu Văcărescu 162-164), o oază de relaxare din proximitatea cartierului bucureștean Floreasca. Zilele de festival sunt între 19 și 21 mai.

Mâncarea bună merge cu muzică bună

Burgerii gourmet și relaxarea oferită de minunatul spațiu Verde Stop se completează perfect cu o serie de concerte susținute de o serie excelentă de trupe. Astfel, pe 19 mai, la BurgerFest vor cânta Grimus, iar pe 20 mai ROA și Vița de Vie. În ultima zi, pe 21 mai, pe scenă vor urca ZOB și Byron.

Accesul la festival se face pe bază de bilet. Prețurile sunt de 17 lei pentru biletele de o zi, sau 45 de lei pentru abonamentele care permit accesul pe cele trei zile. Tichetele se pot achiziționa înn format electronic pe IaBilet.ro și în rețeaua IaBilet.ro (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, standul de bilete de la stația de metrou Unirii, situată fix lângă casa de bilete, magazinele Uman și IQ BOX), precum și folosind terminalele self-service ZebraPay din toată țara sau aplicațiile mobile IaBilet (Android și IOS). Există și bilete EarlyBird. Dacă achiziționați bilete până pe 12 mai, abonamentele vor costa doar 39 de lei.

BurgerFest este un eveniment prezentat de Lidl, susținut de Silva, sponsorizat de UPC, Leerdammer, Green Cola, Tomi și Jack Daniel’s.

Pentru programul exact al evenimentului, accesați Burgerfest.Mixtopia.ro.