Rețeaua Pizza Hut Delivery se extinde în acest final de an cu două noi unităţi, în municipiul Brașov și Popești – Leordeni. Noile amplasamente vor acoperi, prin serviciul de livrare la domiciliu, zona de sud a județului Ilfov și municipiul Brașov. Prin această extindere, rețeaua Pizza Hut Delivery ajunge la 11 unități aflate în funcțiune în București și în țară.

În afara capitalei și a municipiului Cluj-Napoca, Brașovul este următorul oraș care a fost inclus pe harta Pizza Hut Delivery. Noua unitate ocupă o suprafaţă de 106 mp, fiind amplasată în incinta Carrefour Braşov, pe Calea București nr. 107. La rândul său, cea din Popeşti-Leordeni ocupă o suprafață de 100 mp, fiind amplasată în incinta La Strada Mall Concept, pe strada Amurgului nr. 27.

„Cele două unități inaugurate recent de Pizza Hut Delivery reprezintă un pas important pentru noi, deoarece suntem un brand aflat în continuă dezvoltare, pentru care extinderea este obiectivul principal. Prima deschidere de anul acesta a fost cea din Popești – Leordeni, urmată la scurt timp de inaugurarea din Brașov. Sunt două orașe noi pentru Pizza Hut Delivery și sperăm ca fanii brandului să se bucure de rețetele inovative din meniul nostru, pe care le pot comanda oricând își doresc”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

Pizza Hut Delivery

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.pizzahutdelivery.ro şi pe pagina de Facebook Pizza Hut Delivery România.

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse numai la pachet şi prin livrare. Compania a intrat pe piaţa românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei unități de lucru în zona Vitan din Bucureşti, printr-un contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. În prezent, Pizza Hut Delivery deţine 8 spații în Bucureşti și una în Brașov, Cluj și Popeşti Leordeni. Pizza Hut Delivery este subsidiară a Yum! Brands Inc., cea mai mare companie de lanţuri de restaurante şi unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial. Și fiindcă tot veni vorba, trebuie spus că deschiderea celor două noi unități de livrare înseamnă și crearea a câte 25 noi de locuri de muncă pentru fiecare dintre localitățile beneficiare.