După ce a activat în companii precum UPC, Orange, Michelin sau Royal Bank of Scotland, Antonela Ciucașu este din decembrie director de marketing la Flanco Retail.

antonela-ciucasu-flanco

Anterior, ea a ocupat timp de peste 4 ani funcția de Head of Marketing & PR Manager pentru Sun Plaza Shopping Center, în cadrul CBRE România.

„Antonela are o experiență vastă în domeniu, creând și implementând strategii de marketing și comunicare pentru companii de dimensiuni mari și medii din sectoare diverse, de la bancar și auto, la telecom și retail”, a declarat Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

magazin-flanco

Înainte de Sun Plaza Shopping Center, Antonela Ciucașu a lucrat în sectorul bancar, pentru Royal Bank of Scotland, pe poziția de Credit Cards Marketing Manager, creând și implementând strategia de marketing pentru cardurile de credit ale băncii.

Antonela a acumulat cea mai vasta experiență în industria telecom, lucrând pentru UPC România, ca Senior Marketing Manager și pentru Orange România, ca Head of Retail Communication.

Nici sectorul auto nu lipsește din CV-ul noului director, care a lucrat anterior pentru Michelin România, pe poziția regională de Communication Manager pentru România și zona Balcanilor și pentru Romcar, pe poziția de Marketing Manager.

Antonela Ciucașu a absolvit Facultatea de Electronică și Telecomunicații din cadrul Universității Politehnice din București.

Flanco este unul dintre cei mai renumiţi retaileri locali de produse IT&C, electronice și electrocasnice.

Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 122 magazine, aflate în 74 de orașe ale ţării.