Carrefour a deschis joi al al 31-lea hipermarket din România în noul mall Veranda, lângă Piaţa Bucur Obor.

Acesta este al 12-lea hipermarket Carrefour din București. Astfel, în România, Grupul Carrefour numără 282 de magazine dintre care 31 hipermarketuri ‘Carrefour’, 111 supermarketuri ‘Market’, 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online www.carrefour-online.ro și 86 de magazine Billa.

carrefour-in-veranda

Unitatea din strada Strada Ziduri Moși 23 are o suprafață de vânzare de 7.500 de mp şi 30 de case de marcat.

Carrefour Veranda aduce o serie de noutăți, precum zona specială de Snacking, pentru relaxare, cu produse de fabricaţie proprie. Această zonă se extinde din magazin în exteriorul acestuia, pe galeria comercială.

De asemenea, în Carrefour Veranda clienţii vor putea experimenta noua aplicaţie gratuită pentru Android şi iOS, Carrefour Pay, prin care vor putea verifica preţurile din magazin cu telefonul mobil şi plăti cumpărăturile direct la casă, cu ajutorul telefonului mobil, accesând Google Play şi App Store”, a declarat Andreea Mihai (foto mai jos), Director de Marketing&Comunicare al Carrefour.

carrefour-conferinta-veranda

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa.

Mall-ul Veranda Obor are o suprafaţă de 30.000 de metri pătrați şi aproximativ 100 de spații comerciale.

Investițiile în mallul Veranda, dezvoltat de familia Pogonaru, sunt de circa 60 de milioane de euro. Aceste sume au fost asigurate în proporție de 60% prin aportul la capital al acționarilor; aproximativ 28,5 milioane de euro reprezintă finanțarea bancară a Raiffeisen Bank SA și Raiffeisen Bank International AG.