La Carrefour se poate plăti cu telefonul mobil

Clienții lanțului de retail Carrefour România pot plăti cumpărăturile la casele de marcat direct de pe smartphone, prin aplicația mobilPay Wallet, portofelul digital dezvoltat de NETOPIA mobilPay. 

Clienții lanțului de retail pot descărca gratuit aplicația mobilPay Wallet pe toate terminalele smart ce rulează sistemele de operare iOS și Android. După ce își înregistrează un card în aplicație, aceștia pot plăti foarte rapid cumpărăturile în magazinele Carrefour, prin scanarea unui cod QR, afişat la casa de marcat. Serviciul este introdus deja în hipermarketurile și supermarketurile Carrefour din toată țara.

Foto mobilPay la Carrefour

„NETOPIA mobilPay înseamnă, prin excelență, inovație. Asta știm să facem și o facem cel mai bine. Dovada cea mai clară este mobilPay Wallet, primul portofel digital din România și singurul, ca abordare, până în prezent, care le oferă românilor cea mai simplă, sigură și securizată metodă de plată, atât online, cât și în locații fizice. Salutăm deschiderea către inovație a partenerilor Carrefour, alături de care reușim să arătăm la scară națională că tehnologia înseamnă simplitate în viața de zi cu zi”, declară Antonio Eram, CEO și Fondator NETOPIA mobilPay.

Datele NETOPIA arată că, în 2015, volumul plăţilor online realizate de pe smartphone, prin portofelul digital mobilPay Wallet, s-a dublat față de anul anterior, în timp ce valoarea lor a urcat cu 400% față de 2014.

Lansată în martie 2013, aplicaţia mobilPay Wallet poate fi descărcată gratuit din Google Play și App Store și poate fi folosită pentru plata facturilor la utilități, reîncărcarea cartelelor preplătite, plata notei la restaurant sau pentru produse şi servicii furnizate de comercianţii parteneri.

Din 2015, românii pot achita rapid, prin mobilPay Wallet, taxa de pod de la Fetești, amenzile de circulație, călătoriile cu mijloacele de transport în comun din Alba Iulia, Turda, Cluj-Napoca și Ploiești, cumpărăturile din hipermarketuri și restaurante din Capitală. Există chiar și români care își plătesc întreținerea folosind această aplicație. Astfel, locatarii a 21.400 apartamente, administrate de  316 asociații de proprietari din București, care colaborează cu Scomet (provider de servicii de administrare a blocurilor de locuințe din Capitală), pot plăti întreținerea prin portofelul digital mobilPay Wallet.

Scanează codul QR din imaginea de mai jos și instalează-ți aplicația mobilPay Wallet!

qr code mobilpay walletSubmit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2021 All Rights Reserved