Cora Constanta

De astăzi, cei care își fac cumpărăturile pe Litoral au la dispoziție şi serviciul cora.ro, care se extinde la Constanța.

Retailerul are deja la Constanţa două hipermarketuri și își reconfirmă angajamentul pentru dezvoltarea sectorului online.

„Constanța este un punct strategic pe harta cora România, fiind de altfel singurul oraș, în afara Bucureștiului, unde avem două magazine. Extinderea cora.ro la Constanța a fost o decizie de business generată de evoluția magazinelor noastre din acest oraș și ne așteptăm ca noul serviciu să fie apreciat de clienții tradiționali și, de ce nu, să câștigăm clienți noi dintre aceia care aşteptau o astfel de alternativă pentru a economisi timp”, a spus Codruța Borza, directorul magazinului cora Brătianu.

Pe site-ul cora.ro vor fi disponibile aproximativ 30.000 de produse, iar cumpărătorii vor primi acasă ceea ce au comandat, produsele fiind puse la dispoziția clienților constănțeni de hipermarketul cora Brătianu.

Platforma cora.ro este un site personalizat la nivel de client, fiind capabilă să definească profilul acestuia pe baza istoricului de cumpărături din baza cardului de fidelitate. Apoi, clientul primește recomandări și oferte în timp real, în primul rând din zona produselor preferate.

„2016 este anul online-ului pentru cora, serviciul extinzându-se în toate cele patru magazine din Capitală. Acum deschidem la Constanța și ne așteptăm, în ansamblu, la creșterea numărului celor care ne accesează site-ul, comparativ cu 400.000 de utilizatori anul trecut”, a mai spus Codruța Borza.

Din cele constatate până acum, coșul de cumpărături online este triplu față de coșul din magazin, produsele cele mai cumpărate fiind articole din raioanele ultraproaspete (legume, fructe, carne), din raionul de băuturi (apă, băuturi răcoritoare), scutece etc.

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este prezent pe piața românească din 2003. Grupul operează în prezent 11 hipermarketuri în București și în marile orașe. În 2013, cora a lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din România. Astăzi, rețeaua punctelor coradrive a fost extinsă la nivelul tuturor  celor patru magazine din Capitală.