Pizza Hut Dorobanţi este prima unitate deschisă în România a lanţului de restaurante, fiind inaugurat în urmă cu peste 20 de ani, iar acum se redeschide cu multe noi sortimente, după o scurtă perioadă de reamenajare integrală, a declarat Adrian Hulubescu (foto mai jos), director general al Pizza Hut România.

Printre multele noutăţi, restaurantul de lângă hotelul Sheraton din Piaţa Romană are acum toată gama de desert  schimbată, au fost introduse noi cocktailuri cu alcool şi non-alcoolice.

Tot la noutăţi se încadrează diverse sortimente de pizza, paste, coaste, burgeri, salată de pui cu ananas sau taco și deserturi americane precum Peanut Butter Jar, Waffles cu Marshmallows și multe alte preparate.

Noul meniu al restaurantului Pizza Hut Dorobanți a fost dezvoltat cu ajutorul lui Chef Nico Lontras, bucătar profesionist, recunoscut și apreciat la nivel internațional.

În plus, restaurantul are şi un nou design, bazat pe un concept industrial, urban.

Redeschiderea acestui restaurant vine la puţin timp după ce zilele trecute lanţul de restaurante Pizza Hut Delivery a deschis o nouă unitate în București, pe şoseaua Colentina nr. 426-426A, în incinta centrului comercial Carrefour din zonă, restaurant deschis în urma unei investiții de peste 200.000 euro.

În prezent, Pizza Hut Delivery, una dintre cele mai dezvoltate rețele de livrări la domiciliu din România, deţine 16 unităţi dintre care 12 în Bucureşti și câte una în Brașov, Cluj, Popeşti Leordeni și Ploieşti.

Despre Sphera Franchise Group S.A.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup de restaurante din România şi deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

Pizza Hut a intrat pe piaţa din România în 1994, odată cu deschiderea primei locaţii din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine 21 de restaurante la nivel de reţea.

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse numai la pachet şi prin livrare. Brandul a intrat pe piaţa românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locații în zona Vitan din București.