Pro Integrator, companie care produce dezinfectanți profesionali la standarde internaționale de calitate și-a triplat producția zilnică a capacității de productie și și-a dublat schimburile de muncă  în fabrica sa de la Bragadiru, județul Ilfov.

 

În plus, compania a accelerat livrarea de produse de dezinfecție către toți clienții săi (alcool sanitar și multe altele), companii private și de stat, precum și către consumatorii casnici.

Producătorul spune că actuala cerere este mult mai mare decât în alte perioade cu care s-a confruntat compania. „Ce este astăzi diferit, decât în cazul altor epidemii cu care populația s-a mai confrutat este faptul că acest virus are o capacitate de răspândire mult mai mare prin contacte sociale” a declarat Cristian Stanciu, directorul companiei.

Schimburile de lucru în unitatea de producție din Bragadiru, județul Ilfov au fost suplimentate, la fel și producția pentru gama de dezinfectanți. „Majoritatea clienților noștri sunt companii private dar și instituții publice precum spitalele din țară cărora le-am furnizat un volum dublu de dezinfectanți în această perioadă. De la declanșarea crizei medicale am solicitat la maximum capacitatea de producție pe toate tipurile de produse pe care le producem” a continuat Cristian Stanciu, directorul companiei.

Pro Integrator este o companie cu capital privat 100% românesc, specializată în producerea și comercializarea de dezinfectanți profesionali pentru operatori publici şi privați din sistemul sanitar, precum și de substanțe de dezinfectare şi curățare pentru uz casnic și industrial.