În lunile aprilie și mai, sunt programate pentru deschidere 7 magazine noi Mega Image și Shop&Go după ce în primele trei luni ale anului au fost deschise deja 17 magazine noi.

În plus, marele retailer tocmai a anunțat că acordă un spor de 25% pe fiecare zi lucrată în perioada 9-31 martie, pentru angajații din magazine și depozite şi că orele suplimentare efectuate se vor plăti în continuare conform regulilor interne deja existente.

Revenind la magazinele noi, de la începutul anului și până în luna martie, 17 magazine noi au fost deschise, 11 format Mega Image și 6 Shop&Go, astfel: 9 magazine în București și Ilfov, 3 magazine în Cluj, două magazine în Timișoara, un magazin în Brașov, Prahova și Dâmbovița.

În lunile aprilie și mai, sunt programate pentru deschidere 7 magazine noi Mega Image și Shop&Go în Ilfov, Bacău, Timișoara, Cluj și Iași.

“În această perioadă, care pune la încercare economia, e important să continuăm investițiile, să ne implicăm și să o susținem prin noi locuri de muncă. Acum mai mult decât oricând venim alături de noi comunități și le oferim tot ce au nevoie pentru necesarul de alimente în apropierea casei, prin formatele noastre de magazine de proximitate. Încurajăm toți clienții noștri să aleagă produsele de la producătorii locali, în special legumele de sezon Gusturi Românești, pe care le aducem în magazine direct de la fermieri români, proaspete, imediat după ce au fost culese,” a declarat  Mircea Moga, CEO Mega Image.

Despre Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 782 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.

Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.