cora a deschis al doilea magazin mic în București, în zona Pieței Victoria, pe Bd. Ion Mihalache nr. 40. Noua unitate are o suprafață de 100 mp şi, pe lângă produse, are şi o imprimantă și un terminal pentru plata facturilor.

cora Urban este un concept lansat la începutul acestui an, care integrează trei servicii – ridicarea produselor comandate online, shoppingul de proximitate și cora Express, prin care clienții primesc comenzile acasă cu Foodpanda și Glovo.

Compania, care are o rețea de 10 hipermarketuri în România, va continua expansiunea conceptului cora Urban prin deschiderea de magazine în Capitală și în marile orașe în care este prezentă. Primul magazin cora Urban a fost inaugurat în luna februarie a acestui an, lângă București.

Despre cora  România

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este prezent în România din 2003 şi are 10 hipermarketuri pe plan local. Spre deosebire de ceilalți mari retaileri precum Kaufland, Mega Image sau Lidl, cora şi-a oprit expansiunea pe segmentul hipermarketurilor în anul 2013.