Dupa 10 ani de existenta, compania romaneasca Visual Fan, cunoscuta pentru brandul Allview, lanseaza pe piata autohtona primul smartphone Dual SIM cu ecran S Amoled, din Europa.

P4 DUO, varianta imbunatatita a P4 Alldro, este dotat cu sistem de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich si beneficiaza de interfata grafica Allview Berry.

Printre cele mai importante caracteristici ale sale sunt procesorul performant Cortex A9 Dual Core, memoria de 4GB si camera foto de 8 MP cu autofocus, model OV8830, care se afla in top 10-cele mai bune camere de pe piata si nu in ultimul rand tehnologia Gemini V2 ce permite utilizarea simultana a doua SIM-uri.

Creatorii lui P4 DUO au acordat atentie si sunetului prin tehnologia Sound Retrieval System alaturand si un amplificator Yamaha.

Reprezentantii Allview anunta si un parteneriat cu o cunoscuta companie creatoare de jocuri – Gameloft, care va ajuta la preinstalarea anumitor jocuri, lucru ce-i va bucura pe amatorii de jocuri utilizatori ai P4 DUO.

Smartphone-ul va fi disponibil in magazine incepand cu week-end-ul 13-14 octombrie si va avea un pret de vanzare de 1.299 lei.