Retailerul grec de imbracaminte BSB va deschide pe 18 octombrie al 14-lea magazin din Romania, pe Bulevardul Magheru intr-un imobil proaspat renovat cu un 1,4 milioane de euro impreuna cu grupul austriac S+B Gruppe .

Cladirea de pe Bulevardul Magheru nr 11, situata vizavi de restaurantul McDonald`s, are o suprafata utila de 1.700 metri patrati, magazinul de la parter ocupand 200 metri patrati. Planul investitorilor greci este ca etajele cladirii complet restaurate si reconditionate sa fie inchiriate.

In prezent peisajul de pe Bulevardul Magheru poate suferi multe imbunatatiri, multe dintre spatii fiind neocupate. Insa, printre cei mai importanti retaileri prezenti pe aceasta artera sunt McDonald’s, KFC, Accessorize, Calzedonia, Diverta, Dika, Stefanel,  Sephora sau Nike. Brandurile Tom Tailor, Burger King si Adidas au disparut insa din peisaj.

Analistii imobiliari considera ca modernizarea si renovarea spatiilor de pe Bulevardul Magheru este un semnal bun atat pentru vizitatori, cat si pentru retaileri, insa zona ramane inca o piata dificila.