Magazinul online Andreei Raicu lansat acum trei luni este de astazi disponibil si pe platforma de comert online Okazii.ro. Acesta contine colectia de haine Simplicity, creata special pentru andreearaicu.ro de PNK, colectia de bijuterii Serendipity, cartea „Mananca si arata bine” si DVD-ul Stylepedia cu Andreea Raicu si Roxana Voloseniuc.

„In ultimele 3 luni, de cand am lansat platforma shop.andreearaicu.ro am fost placut surpinsa de apetitul oamenilor pentru shopping-ul online. Asocierea cu Okazii.ro, cel mai mare site de shopping online, ma asigura ca produsele marca Andreea Raicu vor fi prezentate unei comunitati cu traditie”, a declarat Andreea Raicu.

Reprezentantii platformei online anunta ca, in urmatorii ani, strategia Okazii.ro se va axa pe cresterea categoriei Fashion&Beauty, mizand pe prezenta brand-urilor, a designerilor romani si a vedetelor autohtone cu shop-uri online. Aceasta strategie a fost dezvoltata pe fondul cresterii vanzarilor raportate din segmentul Fashion&Beauty, Okazii.ro inregistrand o crestere a vanzarilor de peste 60% pe acest segment, comparand valoarea tranzactiilor din ultimele doua trimestre ale anului 2012.