Cu un capital 100% romanesc, producatorul de produse din lapte de capra La Colline incheie acest an cu planuri mari. Laptele, iaurtul si kefirul de capra vor fi prezente in hipermarket-urile din Romania si pe timpul iernii, iar odata cu sarbatorile de iarna, va exista si varianta de achizitionare online aflata pe ultima suta de metri de verificari.

“Incepand cu această toamna, prin desezonarea unor rase perfectionate, s-a reusit asigurarea lactatiei si pe perioada iernii, 2012-2013 fiind primul sezon in care aprovizionarea cu lapte proaspat va fi continuă”, comunica reprezentantii companiei.

Printre produsele La Colline ce s-au facut remarcate in randul clientilor ce prefera preparatele din lapte de capra, sunt laptele de capra integral, iaurtul de baut, kefirul, acestea insumand aproape jumatate din procentul de vanzari. La acestea se adauga categoria produselor sofisticate precum branza de capra cu mucegai alb tip Camembert si branza de capra cu trufe, insa cel mai bine vandut sortiment de branza este cel cu ierburi de Provence.

Pe langa delicatese, producatorul clujean are in plan sa lanseze un nou sortiment de crema de branza la pret adaptat la puterea de cumparare redusa a romanilor.

Cumparatorii interesati pot gasi produsele La Colline pe rafturile Cora, Carrefour, Profi, Auchan, Selgros si Mega Image, la raioanele de produse naturale, acestea laudandu-se cu ingrediente naturale, fara conservanti.

La Colline se bucura de succes si in afara Romaniei, produsele fiind solicitate si exportate de Ungaria, Cehia, Slovacia si mai nou in Germania si Franta.

Compania intentioneaza sa construiasca in perioada urmatoare o noua ferma, situata in imediata vecinatate a fabricii La Colline, dupa ce anul acesta fabrica de la poalele dealului Feleacului a fost extinsa si echipata cu o linie moderna, automatizata, de imbuteliere a lactatelor de capra proaspete si acidofile, fiind astfel dublata capacitatea de productie de la 5.000 de litri pe zi la 10.000 de litri pe zi.